Onderwijs

De tarieven voor het klimmen in het onderwijs

Arqué heeft zijn tarieven voor het onderwijs de afgelopen 10 jaar niet gewijzigd en moet door de inflatie (gestegen materiaalprijzen, zoals die voor de touwen en karabiners) en de gestegen energieprijzen deze toch gaan doorberekenen aan zijn klanten. Helaas ontkomt het onderwijs ook niet aan deze prijsverhoging.

Hieronder staan de prijzen voor het klimmen met onderwijs dat zoals altijd buiten de normale openingstijden valt.
We laten klassen elkaar niet overlappen, je hebt dus als schoolklas de klimhal voor je alleen (alleen abonnementhouders hebben wel toegang buiten de individuele openingstijden).

We hopen op jullie begrip en hopen uiteraard dat we jullie als klant kunnen behouden.
Mocht de prijsstijging dermate hoog zijn voor jullie dat wij daarom buiten het budget vallen, dan hebben we daar uiteraard begrip voor.

De prijzen vanaf 1 augustus 2022

De scholen die met gym standaard 3 x komen met dezelfde klassen betalen 80,- euro per uur.
Die 80,- euro is voor de huur van de klimhal en materiaal + een instructeur tijdens de lessen.

Een schoolklas die eenmalig komt zonder klim- en zekerervaring, daarvoor rekenen we 100,- euro per uur.

De klimhal afhuren: onderwijs dat met eigen instructeurs en materiaal komt klimmen, denk daarbij aan CIOS en opleiding sport en bewegen, betaalt een uurtarief van 50,- euro (minimale afname 2 uur)

Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 15 leerlingen!

Wij behouden het recht om, afhankelijk van het niveau en gedrag van de jongeren alsmede het aantal begeleiders dat namens de school meekomt, de hoeveelheid leerlingen die we tegelijkertijd toelaten te beperken. De reden hiervoor is dat we met een risico sport te maken hebben en dat veiligheid voorop staat.